yeah

ser att madde aldrig skriver här, så känns lite ovärt att skriva då? menmen.idag har skolan inte varit jobbig alls, vi lyssnade på en kille som jobbar med film blabla.. helt okej, sen vare typ bara lungt,har iallfall halv matteprovet att göra imorgon, känns inte bra eftersom jag vet resten av frågorna och kunde dom INTE!. har iallfall gjort hahahaah världens fulaste bara för skoj en blogg http://sotasamar.blogg.se/ läääääääääs föfan!
dags attttt se tv, hare gött*:*:*:*
/MOA

älskling

götaland

har nyss kommit hem från skolan sista lektion bleev fys jätte kul, typ död just nu! har verkligen inga pengar men ska få av mami idag och fara och äta eller sola med sagaliiiiii. iallfall så läste sagali på nätet idag att 4 stycken från GREKLAND hade krockat från sverige, och nikita min älskling är där nu,livrädd att det ska vara hon! men såklart hopps vi ju inte på det!! nä nu ska jag slänga mig in i duschen och sen fara å äta ute kanske:)? men......se den här fan sjukaste, se HELA videon för man får se på slutet  att det är ett spöke.. fyfan!

/moois

sameflickan elina

idag när vi va på stan hitta vi ju lite samekläder åt sameflickan  elina hahahahha!

2 helt underbart vackra tröjor som du kan ha till vardag och till en höstpromenad jag mena hur vackra var dom inte? speciellt tröja nummer 1, fina dekorationer och hela kitten för under 500 lappen.. passa på finns på gina tricooooooooo :D
/moa

amanda segerljung

vill bara skriva en sak till min älskade och bästavän amanda segerljung.. jag vet som många att du verkligen inte haft det lätt hemma i skolan och en massa som har hänt men jag vill bara att du ska veta att vad som än händer så finns jag där för dig,ibland är man så less på allt och alla och man vill bara försvinna, men det fegaste man kan göra är just att försvinna,du ska kämpa inte ensam utan med mig , jag vill bara säga att jag älskar dig utav heeela mitt hjärta!. det är dig jag har kunnat prata med när jag har legat på dom dagarna då det känns som min sista utväg är att försvinna, du får mig alltid på glatt humör! utan att du vet det är du nog den bästa och finaste jag verkligen har! jag älskar dig en massa amanda segerljung. känns som mycket mellan oss har försvunnit eller rättare sagt bara fallit isär? men jag vet medans dom andra mina "vänner" går bakom min rygg och säger saker om mig är det du,du som alltid förstår och inte sagt ett ord, jag vet att du har kämpat,kämpat för allt förstår att du fastnat i tankar, jag vet vart du står, du kan berätta verkligen allt för mig amanda! det kommer alltid finnas dagar då vi nog aldrig vill prata med varandra, men inners inne är det bara du och jag, då nu och föralltid. sitter här och tänker på allt vi har varit med om, har varit en massa genom alla 14 år. vill bara säga att du är VERKLIGEN den bästa jag har och jag älskar dig!
jag menar vartenda ord jag skriver ända innifrån mitt hjärta älskling



när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner..

när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner..

när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner..

/moa


foki

hejhej, nyss kommit hem från stan,vi tog ju faktiskt bussen som gick kvart över 6 så var hemma kring 7 ikväll så måste jag göra klart engelska läxa, vi skulle översätta ett helt recept och redovisa imorgon? kul.... iallfall så har jag suttit vid datorn hela kvällen kollat och läst bloggar och så iallfal så kollade jag  på fokis blogg!då vi såg hon idag på stan  så tog jag ett kort på hon för skojskull och skickade det till hon och haha ja såklart la hon upp det i hennes blogg  kolla här ;)

pussssbye/moa



såklart

håller forfarande på med den filmen om mig och madde! men jag orkar inte göra en så kort film så jag gör den lite bättre haha! ja om exakt 1 minut börjar ju såklart svenska hollywood fruar och inte tänker jag missa det nono! smsar med maddi nu och vi ska till stan imorgon hon ska köpa en jacka och skor tror jag! har ingen bild från idag för att hehe venne. men göte nu ska jag dra puss /moa

ganska söta

create animated gif


ah tja

ja det var ju verkligen inte igår vi skrev? men okej. ja iallfall så har jag haft en riktigt rolig helg kan jag lova har varit med en massa folk och hittat på massa kul! tänkte det va ett tag sen jag skrev? och madde också, satt och kollade igenom bloggen och när vi hade våra typ 300 besökare och va jättestolta hahahah,nu äre typ 1 om dagen hoho!:) vi är kingarna. elle?

galet kul igårkväll ju!
/moaa

RSS 2.0