bilder från när vi bada idag







 
pussss / moa&madde

ejwrjoewjo

TJA:) är inte på bra humör! mamma väkte mig typ kring 11 av att hon börjar dammsuga o allting, helvete va sur jag  blev. o självklart kunde jag inte somna om! jag kan aldrig somna om, haha de är nå fel. menmen, idag ska jag höra med amanda om hon har lust o fara o bada med hästarna! de är ju grymt varmt ute. fett härligt. fast justefan, shiela måste skos idag också. om claes bara kan komma ngn gång!=) aja ni får hare,pussssssSSS!

HEJ

hahahahaah alltså jag glömmer seriöst varje dag att vi har blogg:):).vi lovade varandra att skriva mycket varje dag och så när vi fick våran nya header och allt, men nej hah!! iallafall så på dagen var jag med ida vi typ bakade och slängde mina gamla kläder som hon fick sen så kom dussen typ just när ida hade farit hem vi chillade på byn och åt thaimat , galet längesen ja skratta så mycket lillduzzn:*!!!!! aja, sen nu ikv kom jennifer och CC PRISE så jävla fin och typ dampa ha:) aja hejdå


jennifer och hennes häst:*

/moa

tjääffng

tjaaaaa! vaknade kring 1 idag, va fett trött men de är härligt de oxå! ikv blir o ta hål i läppen där på sidan! he blir najsss. känns värdare efterom jag redan har ett ärr där o så! sen blire o ha kvar mitt blonda hår, ska ba färga utväxten ngn dag. de behöver jag verkligen! jajajaja har typ ingenting o skriva om alls. så de blir ett tråååååk inlägg, men  hareeeeeeee!!!!

im back in black!

haha sry för sämsta uppdateringen någonsin! men har varit i angsjön i helgen, o massa kuuul o skoj ha hänt. skriver allting sen när jag orkar. ahah har inte sovit på två nätter nästan så ska sova heeeela dagen ikv.

sen vare ngn som undrade vart ja köpt sss tröjan. och allvarligt har jag glömt bort vad sidan hette :(

btw, ska ja va typ vitblond lr naturligt blond?

pussssssssss:*

gobloggen

hahah har typ glömt bort att vi har en blogg, så skriver typ aldrig men ska bli bättre ju:)! sitter å smsar med vilma, ska till elaina ikväll å typ ha skräck maraton lr vad man säger, ska bli kul ju men måste typ cykla till norrmalm för att få skjuts till jämteböle men jajajaj cykla lite å träna bort fläske hahaha. eller så får linus skjutsa mig slipper jag cykla å får behålla fläske hahaha alltså ja, typ trött ehe., dt blir jag vilma elina ikv typ galet längesen jag va med vilma hon har vari i göteborg å allting, men nästa år ska typ jag å hon dit blir sjukt kul=)!

men gudrun va FINT

/ mosan

y00

nu har vi fått go designen så kanske börjar skriva här lite mera haha?. aaaah, igår klockan 2 tog vi bussen till bjurholm va med jonte for typ runt överallt sen for vi på eimantes jobb och  mötte eimante och malin och hahaha först förstörde vi flaggstången så dom måste typ fixa en ny? sen tappade emma en nyckeln mellan en bro så vi fick sitta där typ 100 år för att få fram den hah!! sen va vi typ ute och åt pizza chilladee;)!!! sen skulle vi igentligen sova i bjur men vi orkade inte så jonte och eimante följde oss till vännäs och vart masa shit men de löste sig right emma=)!?.  och typ slog upp tältet och allt, hah sen klockan typ 1 ringde vi sagali och bedde hon komma så hon och towwsan kom och det va gaalet roligt!! vi typ sprängde hårspray flaskor och typ hahah jadu.. aja roligt vare iaf :) !! ska dra nu pussss

bild 1: sagali fick lite damp tog bort den;]
bild 2: sagali och jag på taket, frissoff leo&emmaa :*

puss / moa

ny design!

jag tog bort mina 2 deppinlägg för jag orkar inte psyka mig själv genom att läsa dom om och om igen! så nu vet ni de, förövrigt har vi en ny design o jag är sur som in i helvete. varför säger jag inte, men ni förstår nog. bra hejdå /madde

cuse you'r my heaven

huj, vi skulle igentligen äta thaimat idag men dom hade slut typ all mat så de sög ju men  så vi åt på vingen istället kött&potatis gött som fan!! iallafall så har jag  typ varit hemma hela dagen och kollat på the hills maraton, bara nya avsnitt så de va nice!! nu ska jag typ he in hårinpackning så håret blir mindre risigt eftersom jag har blekt underhåret så blev det sjukt risigt har använt inpackningen 1 gång och redan blivit mycket bättre så jag rekomenderare ! så de blir braaaao, längtar tills vi får våran nya header å allting de blir ju kung med den och så , aja nu ska jag gå och he in -inpackningen!!



//moaan

g'morgon...

... vaknade typ 10 över 12 så är sjukt trött och vill bara gå och lägga mig igen men jag skulle igentligen kanske till stan med madde och jennifer men jag orkar inte det idag eftersom jag skulle på stan imorgon med emelie och köpa klänningen tills jag ska på bröllop och så! idag ska jag ksk va med ida om inte  ngt annat!!! svininfluensan har kommit till umedalen, blir bara värre och värre vill jag lova! alla ska typ bli vaccinerade i september(?) om typ 2 månader , jag kommer hinna få de innan de haha och typ dö !! kul att det åskar idag igen ursh..
 















vännäsdagarna -09!!!!

// moisss

hemma juuu

hej alla tjockisar, kom typ hem från mormor och morfars husvagn vid 5 idag!! glömde skriva det här att jag skulle fara men aja, for i måndags med ida dit. Första dagen chillade vi och badade och igår så badade vi typ och haha ja juste, när vi va i lekparken typ satt där så kom det en norsk unge typ 7 år(?). ah, han sprang runt med en pinne och slog alla barnen som va typ i hans ålder helt galen!! aja, idag vare tört vakna tidigt  typ upp och badade i havet i typ 8309284209 år skönt vare iaf!! ikväll skulle de igentligen bli bjurholm men jonte skulle bort och emma jobba så vi ska typ dit ngn annan dag :)
 hoppas på bättre väder resten av veckan ;p va ju inte bara lite åska idag ursh!!!!!!



puss // moa:)
men äre inte go ida å jag joo!!

veeeeeeeeettefan!

sitter här o chillar! har typ inte gjort ett piss idag, sov till typ 2-3. lite ovärt menmen, har typ helt vänt på dygnet nu, inte bra! lr bryr mig inte men ah! seeeeeen har jag tagit bort min blogg, men ska nog göra en ny:) har ju fixat en tjej som skulle fixa design och allting, så de blir en ny! men vet inte vad den ska heta, hittar väl på nått. är iaf världens gladaste människa just nu.. loveu!

imorrn ska ja sola solarium, de är endå chill o ha ett eget hemma. hahah! men göre bara för att ja är så jävla känslig mot solen o de blir mktmkt bättre om jag solar typ för de är en annan strålning lr nått sånt shit.

nu har jag gjort en nu blogg!
madeleneelundberg.blogg.se
checkaaaaaaaaa^^

trött

å fyfan vad trött jag är, ska sova läääääänge nu o sen ska ja till stallet o rida. vännäsdagarna är fan de bästa som händer i vns på hela året, galet kul de har varit. va hemma kring 2igår o vaknade typ 1imorse. sen efter ba tio minuter så va ja på tivolit igen trött som fan, ont i fötterna o allting. men de va lätt värt de.


hahahaahha cp madde du får inte lägga ut sånna där bilder tjockis;p

hahah moa i regnet

vännäsdagarna

shueee. nyss kommit hem från marknaden och de! köpte en rastatröja å brills å typ näsplopp haha men den har jag typ tappat  men dom kosta typ 20 kr så spelar ingen roll! är nog nå skit så näsan sväller upp direkt haha men aja.. typ spöregnat hela dagen typ stått under tak hela tiden menmen.. Träffa nikita va typ 1000 år sen eftersom hon varit i stockholm åså , det är hennes mamma som ska fixa våran header fett snäll !!!. aja ska typ fixa mig å de sen ska vilma komma hit senska vi väl möta alla nere på tivolisaken och åka;)! hoppas på sol ikväll , tror inte jag eller madde bloggar något ikväll? eftersom vi kommer hem typ sent, aja pusshej!:*

   

bild 1 : de jag köpte på marknaden (rastatröjan&brillsn)
bild 2 :  hahah go´regnet å madde ( hon hade dödat mig om jag inte kluddat ansiktet)

/// moiiiiiis



älska regn

asså värtvärtvärtvärt de regnar, fyfannnnnn! har iaf nyss duschat o blablabla o ska snart dra ner till moa:) vi kmr väl chilla hos hon medans de regnar o va ute när de inte regnar, haha! jävla mkt o åka gratis iaf, köpa en ny näsplopp & en rastatröja. näe nu ska ja tjata på mamma att hon ska laga mina cheap monday för typ femte gången, aldrig att ja ger upp dom byxorna asså. hahahah!

pussssssss:* / madde


älskar dig <3

tagga...




... VÄNNÄSDAGARNA !!!! va och kollade på karusellerna igår va typ bara tråkiga? jag som hade taggat frittfall och allt aja kommer inte slösa pengar på karuseller iår , men tagga  åka gratis på flygandemattan ju!!.Kom nyss hem från fiket har varit å ätit lunch med lillasyster slapp iallafall vara barnvakt idag så det är nice!! ikväll blire väl kompis eller något pallar inte skriva mera puss:*


/// moaa

when im standing on the top of the world

shu, jag har ju inte gått i ide:].  känndes bara inte värt att blogga när vi inte fått den nya headern!
aja har  haft ont i  halsen sen i söndags känns fett drygt om jag ska va sjuk under vännäsdagarna
men jag har ätit 824023 halstabletter och frenadol så borde bli frisk innan fredag iallfall
! men jag orkar inte sitta inne idag igen så  jag ska typ va med emelie och kanske ebba det
 va fett längesen jag va med ebba så det blir nice:)! haha jaoo, sen blire väl kanske angsjön
 24-24 juli(?) om det gick för colins mami skulle va sjukt kul eftersom angsjön va roligaste
 i helgen !!!.
aja,ska typ äta frukost nu  men vi hörs:)


angsjön 2008 :)

// moaaaaa

öl smakar kladdakaka

tjäähh,om ni undrar va som hänt med moa så har hon gått i ide lr nått. hahaha nämen vettefan, jag kmr iaf inte skriva nu förrän hon skriver så hejdå, puss;*

madde

tjäähh!
haha som ni säkert märker så har jag o moa skaffat blogg, fett roligt endå. kmr ihåg förra sommaren när jag va typ besatt av min blogg, men ja skit samma! Nikitas mamma skulle fixa en design åt oss, hon är fett duktig så de blir säkert bra. vet inte riktigt när den kmr men de borde inte ta så jätte långt tid, haha så tills vidare har jag ba fixat den lite fult sådär. I helgen va jag och moa i angsjön. de va sjukt roligt vi har väl hunnit med allt man kan göra, haha! på lördagen var vi på bjurholmsmarknaden och skulle gå tbx till angsjön och de är 1,5 mil. tror ni vi orkade? haha nej. men roligt hade vi iaf. o typ på vägen stannade vi vid en korsning o typ spelade ashög musik, dansade när bilarna kom förbi o typ vilda lös. hahah grymt kul va de! sen på kvällen sov vi uppe hos rickey, haha lr sov o sov. ja var vaken hela natten & moa sov i typ 4timmar.

idag äre ju som vanligt regnregnregn, nu börjar ja fan bli less. shiela stog iaf inne till 10 imorse och ska in vid 5. vintertäcke får hon ha också, haha aldrig att hon ska frysa! va ju ute o gick med hon igår, helt galeeen va hon. men as gullig.


du är underbar, visst vi bråkar typ jämt. men de är för att vi är så jävla lika!

RSS 2.0